Dream big!

Zon, zee en strand met ons drietjes! Dat is waar ik afgelopen week van heb genoten tijdens een heerlijke vakantie op Mallorca. Wat een ontzettend leuk eiland is dat! Mooie, witte zandstranden omgeven door rotsen en pijnbomen, gezellige dorpjes, lekkere tapas en natuurlijk de warme zon. Quality time? Jazeker, dit was op en top genieten van en met elkaar.

Tijdens een vakantie droom ik heerlijk weg in mijn luie stoel en maak ik vaak de mooiste plannen voor de komende periode. Echter bij thuiskomst lijkt dit net zo snel weer verdwenen en is dat relaxte vakantiegevoel ook nergens meer te bekennen. De drukte van alledag neemt het weer van je over. Herken jij dit ook?

Ik heb inmiddels geleerd om hierin veel beter naar mezelf te luisteren. Wat zijn mijn wensen? Wat wil ik graag bereiken? Waar word ik blij van? En nee, dit is echt niet egoïstisch. Ik blijf hierdoor bewust van de dingen die ik doe en graag nog wil doen en dus baas over mijn eigen agenda. Op deze manier hou ik tijd over om te blijven genieten van alles wat mij lief is en af en toe dat relaxte vakantiegevoel weer op te roepen!

Deze vakantie heb ik leuke ideeën bedacht voor ‘Your Recipe’ maar daarover vertel ik je later graag meer.

Ga jij deze zomer ook met vakantie? Neem dan ook eens de tijd om te bedenken wat jouw wensen of dromen zijn. Ik ben heel benieuwd!

Enjoy,

Liefs Carlijn

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s