Ben jij een topsporter?

De Olympische Zomer Spelen 2016 zijn op dit moment in volle gang. Topsporters van over de hele wereld zijn dagelijks te bewonderen en ons eigen land wordt vertegenwoordigd door maar liefst 242 sporters! Trots zijn we dan ook met z’n allen als er weer een medaille wordt gewonnen. Trots ben ik ook op mezelf als ik thuiskom na een pittige les bodypump of een leuke tenniswedstrijd maar dat valt helaas net niet onder de noemer ‘topsport’…..:)

Toch vind ik dat er veel meer topsporters in ons land wonen dan de 242 Olympische sporters. Heb jij namelijk al eens stil gestaan bij de vele activiteiten die jij doet in een week? Je werk, je gezin, je partner, je huishouden, je sport, je familie, je vrienden, je hobby’s….Je doet graag iets voor een ander en soms cijfer je jezelf weg maar er komt een moment dat je voor jezelf moet kiezen. Is dit moment voor jou aangebroken maar weet je niet goed wat te doen? Achter iedere topsporter staat een persoonlijke coach dus waarom nog niet achter jou?

Liefs Carlijn