Nieuwe baan?

“Wat doe jij nu Carlijn? Werk je nog in de reiswereld?” Vragen die mij de laatste tijd veel gesteld worden. Mijn tante bijvoorbeeld, zij ziet mij regelmatig op Facebook voorbij komen met verschillende quotes, foto’s en verhalen maar snapt er eigenlijk niets meer van. Ben je nu van baan veranderd? Of heb je een nieuwe hobby? Ik besefte dat zij waarschijnlijk echt niet de enige is die zich dit afvraagt, dus hoog tijd voor een update!

Met veel plezier ben ik al ruim 10 jaar werkzaam binnen de reisbranche. Van hostess (ja, dat heette toen nog zo 🙂 )tot reisagent en van inkoop tot productmanagement. Momenteel houd ik me drie dagen per week bezig met het inkopen, samenstellen en verkopen van de leukste vakantiedeals! Iedere dag is weer anders en ik mag werken met leuke en gezellige collega’s. Wat wil je dan nog meer? Mezelf ontwikkelen op een totaal ander gebied en daar ben ik drie jaar geleden mee gestart.

In 2015 heb ik mijn diploma behaald en sindsdien mag ik mezelf NAC Life Coach noemen. Coaching heeft mij in eerste instantie persoonlijk veel opgeleverd. Ik weet beter wie ik ben en wat ik nodig heb; My recipe for life! Iedereen zou het eens moeten ervaren en dat is precies de reden waarom ik onlangs mijn eigen coachpraktijk gestart ben onder de naam Your Recipe. Samen op zoek naar ieders persoonlijke recept. Het is zo leuk en interessant dat ik er nog veel meer van wil weten en mezelf als coach wil blijven ontwikkelen. Je zal in de toekomst dus zeker meer van mij en Your Recipe gaan horen ..!

Resumé: nog steeds met plezier werkzaam in de reisbranche, NAC Life coach, full time moeder en kleine ondernemer in spe…:)

Nieuwsgierig wat een Life coach voor jou zou kunnen betekenen? Maak nu maandelijks kans op een gratis coachgesprek t.w.v. 65,-!