Verlof!

Yes, ik heb zwangerschapsverlof! Een toch wel nieuwe ervaring voor mij, al ben ik zwanger van ons tweede kindje. Nu nog redelijk fris en fruitig zodat ik ook nog dingen kan doen en, niet onbelangrijk, nog niet bevallen. Dat ging 3,5 jaar geleden iets anders.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Ik ben van plan om echt te gaan genieten van deze bijzondere tijd en op mijn gemak alles klaar te maken voor de komst van ons kleine meisje. En daar ben ik dan ook meteen mee gestart. Je kunt alvast maar één dag gehad hebben toch? And by the way…Koffietijd is best een leuk programma.

Gaat Your Recipe ook met verlof? Ja, ook mijn activiteiten voor Your Recipe gaan met verlof. Dit betekent dat er tijdelijk geen coachingsgesprekken en workshops gepland worden tot maart 2019. Wat?! Yep, je leest het goed.

Ik ben nog steeds geen ‘wonder woman’ dus vandaar deze lange break. Een kindje op de wereld zetten, de nieuwe gezinssituatie op de rails krijgen én een (redelijk onverwachte) verhuizing in het vooruitzicht lijken mij voorlopig meer dan voldoende. Daarna hoop ik weer alle tijd te hebben om mijn missie met Your Recipe voort te zetten. Nu al zin in!
Tot die tijd blijf ik achter de schermen natuurlijk wel bezig met nieuwe plannen en kun je me volgen op Facebook en Instagram om te zien hoe ik mezelf coach in deze hectische tijd. Waarschuwing: waarschijnlijk met iets meer babyfoto’s dan dat je gewend bent…:)

Mocht je nu op korte termijn op zoek zijn naar een persoonlijke coach, laat het me weten en ik breng je graag in contact met één van mijn collega-coaches. Natuurlijk sta ik vanaf maart 2019 graag weer voor je klaar.

Voor nu wens ik je alvast een goede winter, fijne pakjesavond, gezellige kerstdagen en een energiek en stralend 2019….:)

Liefs, Carlijn