Over mij

Foto van de life coach
“Een professional inhuren? Waarom zou ik, ik los het zelf wel op”.

 “Nee hoor, dat zweverige gedoe hoeft van mij niet. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg”.

Een aantal jaren geleden zijn dit uitspraken van mij geweest maar nu weet ik inmiddels wel beter, gelukkig.

Mijn naam is Carlijn Verschueren-Hennekam, 38 jaar, Life Coach.

Een paar jaar geleden, heeft mijn lichaam mij diverse signalen afgegeven om mij iets duidelijk te maken. Zoiets gaat geleidelijk, ik wist natuurlijk niet meteen wat ik daarmee aan moest en wat de werkelijke oorzaak ervan was. Ik ging op zoek naar meer ontspanning en heb van alles geprobeerd; yoga, massages, gezondere voeding, minder werken en uiteindelijk voor het eerst in aanraking gekomen met coaching. Het boeide me, het heeft mijn ogen geopend en maakte heel veel duidelijk. Mijn perfectionisme, angst en het gevoel dat ik geleefd werd overheersten. Ik rende achter mezelf aan terwijl ik liever wilde genieten van alles wat ik deed en van de mensen om me heen. Ik besloot hier iets mee te gaan doen, ik wilde dit veranderen en vanaf dat moment ben ik beter gaan begrijpen wie ik ben en wat ik nodig heb. Ik heb mezelf in beweging gezet!

Ik ben in contact gekomen met HealthBalanceGroup waar ik in februari 2015 de opleiding ‘NAC Life Coaching Professional’ met succes heb afgerond. Een opleiding waarin ik niet zomaar ben klaargestoomd voor het uitoefenen van het vak maar veel heb geleerd over mezelf, diverse coachtechnieken en met name over de kracht van het coachen middels het NAC-model.

In die periode is er veel gebeurd met me en inmiddels kan ik vol overgave zeggen dat ik ‘My recipe for life’ heb gevonden. Het is een recept dat continue verfijnt wordt met de beste ingrediënten en daardoor absoluut naar meer smaakt. Iedereen zou het eens moeten ervaren. En dat is nu precies de reden waarom ik ook graag met jou op zoek ga naar je persoonlijke recept; Your Recipe!

Tot snel,

– CARLIJN-