MY JOURNEY FOR LIFE

Hoi,

Regelmatig krijg ik vele vragen over Your Recipe en het ontstaan ervan. Heel leuk vind ik dat en wellicht ben jij ook wel nieuwsgierig dus vandaar dat ik mijn persoonlijke verhaal graag met je wil delen…….

Mijn naam is Carlijn, 35 jaar, getrouwd, moeder van Kate, ruim 12 jaar werkzaam in de reisbranche en sinds 2015 Life Coach.

Ik hoor je denken; van de reisbranche naar het coachingsvak? Ja, dat was een hele reis. In 2013 heb ik namelijk aan de noodrem moeten trekken ondanks dat ik het allemaal goed voor elkaar had. Lieve familie, vrienden, net getrouwd, leuke baan, huis en ga zo maar door…….

Mijn lichaam gaf destijds diverse signalen af om mij iets duidelijk te maken. Benauwdheid, hartkloppingen, pijn op de borst en tintelingen door mijn armen en benen. Een hartaanval! Dat was het eerste wat me te binnen schoot. ‘Oh no’ en opeens werd alles benauwder, pijnlijker en alles om me heen zag of hoorde ik niet meer. Ik kon me alleen nog maar focussen op mijn lichaam. Nadat me dit vervolgens nog een aantal keer ‘overkwam’ besloot ik om naar mijn huisarts te gaan. Er werden diverse onderzoeken gedaan maar er was (gelukkig) niets te zien of te ontdekken. Mijn lichaam was prima in orde. MAAR WAAROM VOELDE IK HET DAN NIET?!

STRESS? BURN-OUT? Moest ik het gewoon wat rustiger aan gaan doen? Ik besloot meer ontspanning te zoeken. Heb van alles geprobeerd: yoga, massages, gezonder eten, meer sporten en minder werken. Ik was met name bezig om verandering aan te brengen in dingen van buitenaf; ‘externe zaken’. Even leek dit te helpen maar helaas….. mijn klachten kwamen keer op keer terug. Ik voelde me niet lekker. ONRUSTIG, UIT BALANS, CHAGRIJNIG EN FUTLOOS. Tot het moment dat ik in aanraking kwam met coaching. Toen ben ik gaan leren hoe je echt naar jezelf kunt gaan kijken, naar de ‘interne zaken’. Vanaf dat moment ben ik pas echt voor mezelf gaan zorgen.

En dat was best heftig hoor, wow! Ik kwam tot de ontdekking dat ik keer op keer tegen dezelfde dingen bleef aanlopen. Tegen mijn eigen PERFECTIONISME en ANGSTEN. Angst voor iets ergs, iets wat je niet in de hand hebt.

De lat lag voor mij altijd op het hoogste niveau. Ik moest mijn werk perfect doen, ik moest een perfecte vrouw, zus, (schoon)dochter en vriendin zijn, ik moest er perfect uitzien en zo kan ik nog wel even doorgaan. ‘Wat zullen anderen over mij denken’? ‘Ik doe het vast niet goed genoeg’, zinnen die misschien wel een paar keer per dag in mijn hoofd voorbij kwamen. Ook de gedachten aan situaties waarbij mijn dierbaren iets overkwam, flitsten steeds vaker voorbij. Het gevoel dat ik geleefd werd overheerste, ik rende achter mezelf aan terwijl ik liever wilde genieten van alles en iedereen om mij heen.

Ik ben in 2014 de NAC Life Coach Professional opleiding gestart en heb MEZELF IN BEWEGING gezet. Ik ben niet alleen opgeleid tot coach, het heeft mij in de eerste plaats persoonlijk heel veel opgeleverd. Het heeft ervoor gezorgd dat ik me RUSTIGER, RELAXTER EN ENERGIEKER voel. Het heeft me inzicht gegeven in wie ik ben, wat ik belangrijk vind, wat ik leuk vind, wat mijn valkuilen zijn en wat ik graag wil bereiken. Vanaf dat moment ben ik mijn eigen persoonlijke recept gaan creëren met de beste en meest smaakvolle ingrediënten. MY RECIPE FOR LIFE.

DIT GUN IK JOU OOK. En zo is YOUR RECIPE ontstaan!

Heb jij INTERESSE VOOR COACHING maar twijfel je of het bij je past? Dat snap ik! Je wilt niet weten wat mijn gedachtes waren over coaching een paar jaar geleden . Ik nodig je uit om naar een van mijn WORKSHOPS te komen. De PERFECTE KANS om te ‘PROEVEN’ van coaching en jouw persoonlijke ingrediënten. YOUR RECIPE FOR LIFE

Hopelijk tot dan! 

Liefs, Carlijn
Heb je andere vragen voor mij? Kijk alvast bij de veelgestelde vragen op mijn website en anders bel, mail of app me gerust.